Zangles

In de IJsselvilla in Deventer wordt zangles gegeven aan alle leeftijden. Zingen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook erg goed voor je. Tijdens zangles leer je om je stem gezond te gebruiken en op een natuurlijke manier adem te halen. Door je bewust te zijn van je houding sta je zelfverzekerder in het leven. 

Lesopbouw
De lessen beginnen elke week met verschillende oefeningen waarmee we de stem opwarmen. We doen oefeningen voor je ademhaling, we breiden je bereik uit en je leert verschillende zangtechnieken. Zo leer je je stem goed kennen en kun je de klankkleur aanpassen wanneer jij dat wilt.
Na het inzingen werken we de rest van de les aan een pop- of jazznummer.

Repertoire
De nummers die je zingt kiezen we in overleg. Het is erg belangrijk dat jij muziek zingt waar je zelf iets mee hebt. Soms kiest de docent een nummer voor je uit dat je helpt in je ontwikkeling.

Lesduur
De lessen zijn wekelijks en duren een half uur of drie kwartier. Als je dat prettig vindt kun je ook elke veertien dagen les krijgen

Samen zingen
De lessen zijn individueel, maar samen muziek maken is het leukste dat er is. We raden je daarom aan om zo snel mogelijk in een band of koor te gaan zingen. Daarnaast organiseert LIMAI twee keer per jaar een voorzingavond waar de meeste leerlingen (ongeacht niveau!) aan mee doen. De voorzingavonden vinden plaats aan het einde van het seizoen (vlak voor de zomervakantie) en rond kerst. Tijdens de voorzingavonden doe je podiumervaring en inspiratie op.

Proefles
Je hebt nu een aardig idee hoe een zangles er aan toe gaat. Het beste is om het nu gewoon een keer te proberen!

De algemene voorwaarden met daarin de tarieven en het jaarrooster kun je hier vinden: ALGEMENE VOORWAARDEN 20-21